شش راه تندرست ماندن:
1. احساساتتان را بیان کنید.
هیجانات و احساساتی که سرکوب یا پنهان شده باشند به بیماریهایی نظیر ورم معده، زخم معده، کمر درد و درد ستون فقرات منجر میشوند.
سرکوبی احساسات به مرور زمان حتی میتواند به سرطان هم بیانجامد. در آن زمان است که ما به سراغ یک محرم میرویم و رازها و خطاهای خود را با او در میان میگذاریم! گفتگو، صحبت کردن، کلمات وسیله درمانی قدرتمندی هستند.
2. تصمیمگیری کنید.
افراد دو دل و مردد دچار دلهره و اضطراب هستند. دو دلی و بیتصمیمی باعث میشود که مشکلات و نگرانیها روی هم انباشته شوند. تاریخ انسان بر اساس تصمیمگیریها ساخته شده است. تصمیمگیری دقیقاً به معنی چشمپوشی آگاهانه از بعضی مزایا و ارزشها برای به دست آوردن بعضی دیگر است.
افراد مردد در معرض بیماریهای معدی، دردهای عصبی و مشکلات پوستی قرار دارند.
3.به دنبال راه حلها باشید.
افراد منفی، مشکلات را بزرگ میکنند و راه حلها را نمییابند. آنها غم و غصه، شایعه و بدبینی را ترجیح میدهند. روشن کردن یک کبریت بهتر از تاسف خوردن از تاریکی است. زنبور، موجود کوچکی است اما یکی از شیرینترین چیزهای جهان را تولید میکند. ما همانی هستیم که میاندیشیم. افکار منفی باعث تولید انرژی منفی میشوند که آنها نیز به نوبه خود تبدیل به بیماری میگردند.
4. در زندگی اهل تظاهر نباشید.
کسی که واقعیت را پنهان نگاه میدارد، تظاهر میکند و همیشه میخواهد راحت و خوب و کامل به نظر دیگران برسد، در واقع بار سنگینی را بر دوش خود قرار میدهد. مثل یک مجسمه برنزی با پایههای گِلی. هیچ چیز برای سلامتی بدتر از نقاب به چهره داشتن و زندگی کردن با تظاهر نیست. این گونه افراد زرق و برق زیاد و ریشه و مایه اندکی دارند و مقصد آنها داروخانه، بیمارستان و درد است.
5. واقعیتها را بپذیرید.
سرباز زدن از پذیرش واقعیتها و عدم اتکاء به نفس، ما را از خودمان بیگانه میسازد. هسته اصلی یک زندگی سالم، یکی بودن و رو راست بودن با خود است. کسانی که این را نمیپذیرند، حسود، مقلد، مخرب و رقابت طلب میشوند. پذیرفتن انتقادها، کاری عاقلانه و ابزار درمانی خوبی است.
6. اعتماد کنید.
کسانی که به دیگران اعتماد ندارند نمیتوانند ارتباط خوبی با دیگران برقرار کنند و نمیتوانند رابطه پایدار و عمیقی با دیگران به وجودآورند!
احترام به خود با ٢٠ قانون:
قانون اول: اگر فکر میکنی کاری اشتباهه، انجامش نده!
قانون دوم: در صحبتها همیشه دقیقا همون چیزی رو بگو که منظورته,
قانون سوم: هیچوقت طوری زندگی نکن که سعی کنی همه رو از خودت راضی نگه داری؛ هیج وقت.
قانون چهارم: سعی کن هر روز یاد بگیری و دست از یادگرفتن بر نداری.
قانون پنجم: در صحبت با دیگران هیچوقت راجع به خودت بد حرف نزن.
قانون ششم: هیچوقت دست از تلاش برای رسیدن به رویاهات بر ندار.
قانون هفتم: سعی کن راحت نه بگی، از نه گفتن نترس.
قانون هشتم: از بله گفتن هم نترس.
قانون نهم: با خودت مهربون باش.
قانون دهم: اگه نمیتونی چیزی رو کنترل کنی، بزار به حال خودش.
قانون یازدهم: سعی کن از اتفاقات و حالات منفی دوری کنی.
قانون دوازدهم: برای رضایت دیگران، کاری رو انجام نده که دوست نداری.
قانون سیزدهم: سعی کن ببخشی، اما فراموش نکن.
قانون چهاردهم: در هیچ حالتی، سطح خودت رو به اندازه طرف مقابلت پایین نیار.
قانون پانزدهم: حرفی رو که نمیپسندی تائید نکن.
قانون شانزدهم: به کسانی لطف کن که استحقاقش رو داشته باشن، لطف تورو وظیفت ندونن و سپاسگذار باشن.
قانوون هفدهم: با کسی که ازش خوشت نمیاد، همنشینی نکن.
قانون هجدهم: در یاد دادن، بخشنده باش.
قانون نوزدهم: از کسی ناراحت هستی بهش بگو، ناراحتیتو بگو، دلیلش رو بگو و انتظار عذرخواهی داشته باش.
قانون بیستم: عاشقی کن.
3 تکنیکی که شما را به یک مذاکره کننده حرفه ای تبدیل میکند:
اکثر مردم فکر میکنند موقعیت برنده-برنده میتواند پایان خوب و خوشی برای مذاکره شان باشد. اما حرفه ای ها از این استراتژی استفاده نمیکنند…
محققان با تحقیقی که بر روی افراد با نفوذ و ثروتمند دنیا کرده اند به نتایج شگفت انگیزی دست یافته اند… آنها رفتار و طرز فکر افراد با نفوذ دنیا را در دوره ای 2 ساله مورد بررسی قرار داده اند و به نتیجه ای کاملا مخالف به چیزی که تا به امروز باب بوده بدست آورده اند. افراد متوسط جامعه فکر میکنند استراتژی برد-برد بهترین استراتژی است؛ ثروتمندان اینطور فکر نمیکنند.
استراتژی “برد-برد” برابر رویکردی است که مذاکره کنندگان حرفه ای نام آنرا “اصل حداقل نفع” مینامنند. تحقیقات نشان داده ,در هر رابطه ای ,مخصوصا روابط تجاری,فردِ با حداقل علاقه و اشتیاق به ادامه رابطه همان فرد با بیشترین قدرت در تعیین حرف آخر است. هرچقدر علاقه کمتری به ادامه داشته باشید، اهرم قدرت بیشتری در دست دارید.
شادی و ذوق از بدست آوردن حداقل منافع بجای از دست دادن معامله, معمولا شادی و ذوق فرد مقابل برای کوبیدن ذوق و تعیین حرف آخر است؛ بدون توجه به فاکتور های دیگر, قابلیت ابراز بی تفاوتی نسبت به انجام معامله بهترین تضمینی است که معامله میتواند بیشتری نفع را برای شما داشته باشد و اگر نداشت شما به هیچ عنوان نمی توانستید بیشتر از آن با هر روش دیگری بدست آورید.
اگر نگاهی به اکثر کتاب های “تکنیک های مذاکره” بیاندازید, خواهید دید که تمام آنها با یک جمع بندی به 3 اصل تبدیل میشوند که تمام آنها از اصل “حداقل نفع” پیروی میکنند, این سه اصل, که سه اصل برای آماده شدن برای مذاکره نیز هست به شرح زیر است:
هدف یا اهداف مشخصتان را شناسایی کنید
مذاکره کننده مقابلتان را بشناسید و ارزش ها و موقعیت هایش را بدانید
بر روی نقطه ای که باید از ادامه مسیر انصراف بدید مصمم باشید
از طرفی اسطوره مذاکره ,مایکل سی. دانلدسان سه قدم برای مذاکره را به صورت “آرزو, خواسته, رهایی” تعریف کرده.
شما اهدافی که قصد بدست آوردنشان را دارید مشخص میکنید, بر روی اطلاعاتی که باید بدست آورید تا اهدافتان را بچنگ آورید مصمم هستید و خط قرمزی تعیین میکنید تا اگر از آن رد شدند معامله را رها کنید.
هیچکدام ازین اصول جدید نیستند, و اگر آنها را هم ندانید چند بار در مذاکره ای شکست یا بردتان را تحلیل کنید به این نتایج خواهید رسید اما 3 قدمی که افراد با نفوذ از آنها پیروی میکنند کدام هستند؟ 3 قدمی که مذاکره را با چیزی بیش از حداقل نفع تمام میکند و همچنان دوطرف راضی هستند؟
آنها اهدافی را تعیین میکنند که خیلی معتدل است
آنها قبل از مذاکره آماده نمیشوند
و آنها علاقه زیادی به انجام معامله نشان نمیدهند
به نظر عجیب است ! اما واقعیت است و اگر میخواهید از آن اطمینان حاصل کنید، سعی کنید محصولی را به یک شرکت بزرگ یا کارخانه بزرگ بفروشید و خواهید دید رییس شرکت یا کارخانه چگونه با این 3 اصل بیشترین نفع را از مذاکره بدست می آورد و شما همچنان مایل به انجام معاملات دیگر نیز هستید.
چگونه هيجانات شديد را كنترل كنيم؟
بیشتر مردم، در زندگیشان هیجانات شدید و غیر قابل كنترل را تجربه كرده اند. در چنین مواقعی، شخص بسیار مایل است شدت خشم، غم و اضطراب و ناامیدی تحت كنترل او باشد. ممكن است شدت هیجانات بر رفتار و طرز برخورد فرد به گونه ای تأثیر بگذارد كه موجب رنجش و ناراحتی خود و اطرافیان شود. در چنین لحظاتی چگونه می توان این هیجانات را تحت كنترل درآورد؟
برای دستیابی به چنین توانایی به نكات زیر توجه نمایید:
1) از چگونگی تنفس خویش آگاه باشید. سعی كنید تنفسی آرام و عمیق داشته باشید. با این عمل ساده به طور طبیعی می توان ضربات قلب و فعالیت ذهن را آرام كرد. هر نوع انقباضی را در بدنتان به خصوص عضلات، شانه ها، گردن و فك بررسی و تعدیل كنید.
2) سعی كنید بر هیجانات خود مسلط شوید. هنگامی كه با دیگران هستید زمان مساعدی برای ابراز هیجانات شدیدتان نیست. بنابراین، از آنها پوزش بخواهید و برای مدتی از آنها دور شوید. به آنها بگویید كه احتیاج به زمانی دارید تا بر اعصابتان مسلط شوید و چند لحظه دیگر بر می گردید.
3) حتماً با افرادی دلسوز و مجرب ارتباط داشته باشید و مشكلات خود را با آنها در میان بگذارید. چنین ارتباطی به شما كمك خواهد كرد تا در حس و رفتارتان تعادلی برقرار كنید و احساس تنهایی و انزوا ننمایید.
4) روشی دیگر برای كنترل كردن هیجانات، ثبت آنها در دفترچه یادداشت روزانه است.تحقیقات نشان داده است كه چنین روشی، تأثیرقابل ملاحظه ای بر افرادی كه دچار حوادث شده بودند داشته است.
5) اگر موضوعی برایتان بسیار اهمیت دارد آن را بی پرده با دیگران مطرح كنید اما قبلاً در مورد آن موضوع و موقعیت خود خوب فكركنید. به یاد داشته باشید كه تغییر در ارتباطات به مرور زمان رخ می دهد و صحیح نیست كه این تغییر براساس اصول غیر منطقی و یا هیجانات زود گذر باشد.
6) با خودتان مهربان باشید. سعی كنید مرخصی كوتاهی داشته باشید و فعالیت های مورد علاقه خود را انجام دهید. در این فاصله زمانی، ذهن شما آرامش لازم را باز خواهد یافت. به عنوان مثال مدت كوتاهی در پارك راه بروید یا غذای مورد علاقه خود را درست كنید و یا كتاب مورد علاقه خویش را بخوانید.
7) سعی كنید برای مدت كوتاهی به موضوعی كه باعث آشفتگی شما شده است، فكر نكنید. چرا كه در چنین شرایطی ذهن قدرت تصمیم گیری صحیح را ندارد. تصور كنید رنج و ناراحتی خود را درون جعبه ای داخل كمدتان گذاشته اید، در زمانی مناسب كه آرامش بیشتری دارید این جعبه را از كمد بیرون آورید و به طور صحیح راه حلی برای مشكل و ناراحتی تان پیدا كنید.
با انجام دادن فعالیت های فیزیكی از قبیل ورزش كردن ، كلاس رفتن و یا سخت كار كردن سعی نمایید خود را خسته كنید و توجه و تمركز خود را به كلاس، ورزش یا كار معطوف سازید.
8) كارهای همیشگی و امور روزمره خود را انجام دهید. بدین گونه زندگی شما تحت كنترل خواهد بود.فراموش نكنید كه سرانجام لحظات پر اضطراب و هیجان به پایان خواهد رسید. شما قبلاً این واقعیت را تجربه كرده اید.
و در اخر چنانچه مكرراً دچار احساسات و هیجانات شدید و ناراحت كننده می شوید حتماً با مشاوران مجرب مشورت كنید یا کتاب های منتشر شده در این زمینه را بخوانيد.
مهارت در گفتگو:
یکی از بزرگترین چالشها برای کسی که اضطراب اجتماعی دارد، شروع صحبت کردن در جمع و حفظ تداوم آن است. بعضی از اشخاصی که اضطراب دارند، زیاد حرف میزنند که میتواند تاثیر منفی روی دیگران داشته باشد.
قدم اول: شناسایی ایرادهایتان
در اینجا سوالهایی را مطرح میکنیم که برای شناسایی زمینههایی که لازم است رویشان تمرین کنید، باید از خودتان بپرسید:
✅ آیا شروع گفتگو برایم دشوار است؟
✅ آیا خیلی زود به جایی میرسم که دیگر چیزی برای گفتن ندارم؟
✅ آیا سعی میکنم با «بله» گفتن و تکان دادن سر، دیگران را به ادامهی صحبتهایشان وادار کنم تا خودم حرف نزنم؟
✅ آیا تمایل و رغبتی برای حرف زدن در مورد خودم ندارم؟
نکاتی برای شروع مکالمه:
⭕️ گفتگو را با بیان یک موضوع کلی شروع کنید، نه با یک موضوع شخصی، مثلا: در مورد هوا حرف بزنید (روز بسیار خوبی است، اینطور نیست؟)؛ تحسین کنید (پولیورتان خیلی به شما میآید)؛ از مشاهداتتان بگویید (دیدم که داشتید کتابی درمورد قایقرانی میخواندید، شما قایق دارید؟)؛ یا خودتان را معرفی کنید (فکر نمیکنم قبلا همدیگر را دیده باشیم، من … هستم).
⭕️ لازم نیست خیلی شوخی کنید. بهتر است ساده، صمیمی و بیریا باشید.
⭕️ وقتی کمی گفتگو کردید، مخصوصا اگر شناختی از او دارید، خوب است که سراغ موضوعات شخصیتر بروید، مثلا روابط، موضوعات خانوادگی، احساسات فردی، باورهای معنوی و … .
⭕️ یادتان باشد مراقب رفتارهای غیر کلامیتان باشید؛ تماس چشم برقرار کنید و صدایتان آنقدر رسا باشد تا دیگران بتوانند صدایتان را بشنوند.
10 راهکار ساده که شما را به یک فرد خوش صحبت تبدیل می کنند:
1- به هیچ وجه تاکید می شود که به هیچ وجه در حین مکالمه کار دیگری انجام ندهید. ( مثل کار کردن با گوشی)
2- اظهار فضل نکنید بدین شکل که از تعصب بی جا و استفاده از کلمات سنگین پرهیز کرده و خود را دانای کل ندانید.
3- سوالاتی با پایان باز بپرسید. سوالات باز در واقع سوالاتی هستند که در مخاطب شور و اشتیاقی مضاعف ایجاد کرده و پاسخ های مطلوبتری را نتیجه میدهند.
4- با جریان و ریتم صحبت همراه شوید. بعضی مواقع طرف مقابل علاقه دارد تا از موضوع اصلی فاصله گرفته و گریزی به مطالب مختلف بزند. شما نباید با گرفتن موضوع تدافعی شوق و شور فرد مقابل را سلب کنید.
5- اگر مطلبی را نمی دانید بهتر است طفره نرفته و اعتراف به نداستن ان مطلب کنید.
6- تجربیات خود را با دیگران مقایسه نکنید . امکان ندارد دو نفر متفاوت روند مشابه و یکسانی در مواجهبا زندگی در پیشگیرند . این که سعی کنید تجربیات هر فرد را با خود یکی در نظر بگیرید ممکن است فرد مقابل را به موضوعی دفاعی ببرد.
7- تلاش کنید که صحبت های خود را بارها تکرار نکنید. تکرار کردن چندباره ی مطلب مسلما حوصله مخاطبین را سر می برد.
8- از ذکر جزئیات بپرهیزید و بکوشید اصل مطلب و موضوع را در صحبت کردن دنبال کنید.
9- سعی کنید صحبت های مخاطب خود را تمام و کمال بشنوید تا نظور او را به طور کامل درک کنید.
10- خلاصه و مختصر نکات خود را ارائه کنید. با زیاده روی در مکالمه قطعا مخاطب خسته خواهد شد.
7 نشانه که افراد با اعتماد به نفس بالا دارند:
1- از مسئولیت فرار نمی کنند برای مثال زمانی که با تاخیر به سرکار میروند ترافیک را بهانه نمی کنند.
2- از انجام کارهای ترسناک خودداری نمی کنند و اجازه نمی دهند ترس زندگیشان را دربرگیرد و مانع تجربه کردن امور جدید توسط انها شود که این امر باعث تقویت وپیشرفت شخصیت انها خواهد شد.
3- همواره در راحتی و رفاه به سرنمی برند زیرا میدانند ماندن در این وضعیت باعث ناکامی در رسیدن به ارزوهایشان خواهد شد و در صورتی که بخواهند موفق شوند باید راحت طلبی را کنار بگذارند.
4- هرگز هیچکدام از کارهایشان را به زمان مناسب و شرایط مناسب و هبعد یا هر زمان که وقت کافی وجو داشت موکول نمی کنند بلکه بر انجام اقدامات لازم در زمان مناسب تاکید دارند.
5- تلاش نمیکنند بر دیگران سلطه یابند و به واکنش های منفی توجه نمی کنند.
6- درباره ی مردم قضاوت نمی کنند زیرا انها با خودشان به حدی مهربان هستند که نیازی به این ندارند که برای احساس برتر بودن در غیاب اطرافینشان به انها توهین کنند.
7- خودشان را با هیچ کسی مقایسه نمی کنند و هرگز با هیچ کسی جز خودشان در گذشته رقابت نمی کنند.
اگر می خواهید تندرست بمانید:
1- احساساتتان را بیان کنید:
هیجانات و احساساتی که سرکوب یا پنهان شده باشند به بیماری هایی نظیر ورم معده و زخم معده و کمر درد و درد ستون فقرات منجر میشوند. سرکوبی احساسات به مرور زمان حتی میتواند به سرطان بی انجامد در ان زمان است که به سراغ یک محرم میرویم و رازها وخطاهای خود ر با او درمیان میگذاریم.
گفتگو و صحبت کردن کلمات وسیله رمانی قدرتمندی هستند.
2- تصمیم گیری کنید:
افراد رو دل و مردد دچار دلهره و اضطراب هستند. دو دلی و بی تمیمی باعث میشود که مشکلات و نگرانی ها روی هم انباشته شوند. تاریخ انسان بر اساس تصمیم گیری ها ساخته شده است. تصمیم گیری دقیقابه معنای چشم پوشی اگاهانه از بعضی مزایا و ارزش ها برای بدست اوردن بعضی دیگر است . افراد مردد در معرض بیماریهای معدوی درد های عصبی و مشکلات پوستی قرار دارند.
3- به دنبال راه حل باشید:
افراد منفی مشکلات را بزرگ میکنند و راه حل ها را نمیابند انها غم غصه و شایعه و بدبینی را ترجیح میدهند. روشن کردن یک کبریت بهتر از تاسف خوردن از تاریکی است . زنبور موجود کوچکیست اما یکی از شیرین ترین چیزهای جهان را تولید میکند. ما هانی هستیم کهه میاندیشیم افکار منفی باعث تولید انرژی منفی میشوند که انها نیز به نوبه خود تبدیل به بیماری میگردنندو
4- در زندگی اهل تظاهر نباشید:
کسی که واقعیت را پنهان نگاه میدارد تظاهر یکند و همیشه میخواهد راحت و خوب و کامل به نظر دیکران برسد در واقع بار سنگینی را بر دوش خود قرار میدهد مثل یک مجسمه برنزی با پایه های گلی. هیچ چیز برای سلامتی بدتر از تقاب به چهره داشتن و زندگی کردن با تظاهر نیست اینگونه افراد زرق و برق زیاد و ریشه و مایه اندکی دارند و مقصد انها داروخانه و بیمارستان و درد است.
5- واقعیت ها را بپذیرید:
سرباز زدن از پذیرش واقعیت ها و عدم اتکا به نفس ما را از خودمان بیگانه میسازد . هسته اصلیه یک زندگی ساده یکی بودن و روراست بودن با خود است. کسانی که این را نمیپذیرند حسود و مقلد و مخرب و رقابت طلب میشوند . پذیرفتن انتقادها کاری عاقلانه و ابزار درمانی خوبی است.
6- اعتماد کنید:
کسانی که به دیگران اعتماد ندارند نمیتوانند ارتباط خوبی با دیگران برقرار کنند و نمیتوانند رابطه پایدار و عمیقی با دیگران به وجود اورند .
هنر تندرست ماندن
فواید مدیتیشن:
واژه ی مدیتیشن به تربن های متنوعی باز میگرددکه روی ارتباط بین ذهن و بدن تمرکز کرده و برای ارام کردن ذهن و بهبود کلی حال روحی به کار میرود.
برخی انواع مدیتیشن شامل: حفظ تمرکز ذهنی روی یک حس خاص مانند: نفس کشیدن و یک صدا یا یک تصصویر دیداری یا یک مانترا ( یک کلمه یا عبارت تکراری) هستند.
کاهش استرس
یکی از مهمترین فوایدی که مدیتیشن دارد کاهش استر است.در واقع مدیتیشن هم در زمانی که در حال انجام هستید و هم در طول مدت باعث میشود استرسی که دارید به شدت کاهش پیدا کرده و بتوانید زندگی را با استرس کمتر و در نتیجه به شکل جذابتر تجربه کنید.به خاطر تاثیری که مدیتیشن روی استرس و اضطراب دارد از ان به عنوان یک روش موثر در علم و پزشکی استفاده شده و بسیاری از روانشناس ها به مراجعانشان انجامش را پیشنهاد میکنند.
افزایش توجه و تمرکز
خیلی ها از مدیتیشن به عنوان یک تمرین توجه اسم میبرند! در واقع اگر شما هم نمیتوانید مدتی در حد 30 الی 60 دقیقه را به شکل متمرکز به انجام کاری مثل کتاب خواندن یا دوره دیدن بگذرانید یعنی مشکل تمرکز دارید. همینطور اگر متوجه شده اید که بعد از گوش دادن یا دیدن محتوایی عملا همه چیز را در مورد ان فراموش میکنید احتمالا با مشکل توجه رو به رو هستید اما خوشبختانه انجام مداوم مدیتیشن باعث میشود به مرور توانایی و مهارتتان در توجه و تمرکز بهبود پیدا کند
بهبود خواب
اگر در بخواب رفتن در حفظ کیفیت خواب و در حفظ زمان خواب با مشکل رو به رو هستید یعنی بیخوابی دارید!مدیتیشن مخصوصا با توجه به تاثیری که روی کاهش استرس دارد میتواند مشکلات خواب شما را کاهش داده و حتی از بین ببرد.
کاهش فشار خون
احتمالا میدانید که فشار خون بالا چه اسیب هایی میتواند به بدن و مهمتر از همه قلب انسان وارد کند. خوشبتانه انجام مداوم مدیتیشن به کاهش فشار خون کمک کرده و عملا باعث میشود تا حد زیای از شر مشکلات قلبی مرتبط به فشار خون راحت شوید.
افزایش ذهن اگاهی
همانطور که در ابتدای مقاله هم گفتیم مدیتیشن عملا مهمترین تمرین برا رسیدن به ذهن اگاهی است.اگر نمیدانید منظور چیست در واقع ذهن اگاهی یعنی هم خودتان در لحظه حال باشید و هم توجه و تمرکزتان. نه اینکه مثلا خودتان اینجا نشسته و افکارتان در گذشته یا اینده باشد.
کاهش افسردگی
مهم ترین دلیل ابتلا به افسردگی اضطراب است و با توجه به اینکه مدیتیشن به کاهش استرس و اضطراب کمک زیادی میکند. بسیاری از روانشناسان امروز از مدیتیشن به عنوان یکی از درمان های افسردگی کمک میگیرد.
واگویه چیست؟
ﺁﻫﺴﺘﻪ ﺑﺎ ﺧﻮﺩ ﺻﺤﺒﺖ ﮐﺮﺩﻥ ﺭﺍ "ﻭﺍﮔﻮیه" ﻣﯽگویند...
ﻭﺍﮔﻮیه ﻫﺎ ﺍﺛﺮﺍﺕ عمیقی ﺑﺮ ﺭﻭﯼ ﻓﺮﺩ ﮔﻮینده ﺩﺍﺭﻧﺪ...
ﺩﺭ ﺩﺍﻧﺸﮕﺎه MIT امریکا، پژوهشی ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺷﺪه ﮐﻪ ﻃﯽ ﺁﻥ ﻣﺘﻮﺟﻪ ﺷﺪﻧﺪ، ﺍﮔﺮ ﺷﻤﺎ ﺑﻪ ﺧﻮﺩﺗﺎﻥ ﻓﻘﻂ یک ﺑﺎﺭ ﺑﮕﻮیید:
"ﻓﻼﻥ ﮐﺎﺭ ﺭﺍ ﻧﻤﯽﺗﻮﺍنم ﺍﻧﺠﺎﻡ دهم"
ﺑﺎید یک ﻧﻔﺮ ﺩیگر ۱۷ ﻣﺮﺗﺒﻪ ﺑﻪ ﺷﻤﺎ ﺑﮕﻮید ﮐﻪ "ﺷﻤﺎ ﻣﯽﺗﻮﺍنید ﺁﻥ ﮐﺎﺭ ﺭﺍ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺩهید"
ﺗﺎ ﺍﺛﺮ ﻫﻤﺎﻥ یک بار ﺭﺍ ﺧﻨﺜﯽ ﮐﻨﺪ!
خیلی ﻣﺮﺍﻗﺐ ﻭﺍﮔﻮیهﻫﺎﯼ ﺧﻮﺩ ﺑﺎشید...
ﻗﺪﺭﺕ ﻧﻔﻮﺫ ﮐﻼﻡ ﺷﻤﺎ ﺑﺮﺍﯼ ﺧﻮﺩﺗﺎﻥ ﻫﻔﺪه ﻣﺮﺗﺒﻪ ﺍﺯ ﻗﺪﺭﺕ ﮐﻼﻡ ﺩیگرﺍﻥ ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻪ ﺷﻤﺎ قویتر است!
۸ روش برای شروع یه روز پرانرژی و منظم:
وقتی ساعت زنگ خورد، دیگه فکر نکنید! فقط از رختخواب بپرید بیرون!
تا یک ساعت بعد از بیدار شدن پیام های گوشیتون رو چکنکنید! اینکار باعث میشه تو طول روز تمرکزتون بیشتر باشه!
یک لیوان آب بخورید.
پنج دقیقه ذهنتون رو خالی کنید و روی یه کاغذ هرکاری که امروز باید انجام بدید رو بنویسید.
دو دقیقه الویت بندی کنید:سه کار مهمی که اگر امروز انجامش بدید، به خودتون آفرین میگید رو مشخص کنید و به خودتون قول بدید که سریع انجامش بدید.
اهدافتون رو مرور کنید.
صبحانه بخورید.
شروع کنید!